Terugblik 2023: een succesvol jaar!

Home » Nieuws » Terugblik 2023: een succesvol jaar!

Terugblik 2023: een succesvol jaar!

30 januari 2024

Het afgelopen jaar vloog voorbij!

Als bestuur van het JongKFPS kijken we terug op een zeer succesvol jaar, waarin we dan ook 10 activiteiten/clinicdagen organiseerden. We trapten het jaar af met de algemene ledenvergadering en clinic bij stal Zwart – ter Schure. We mochten tijdens deze activiteit ruim 40 deelnemers verwelkomen. Vervolgens organiseerden we een aantal interessante clinics, waaronder een tuigclinic en twee dressuurclinics van Debby de Graaf en Corina van den Bunt.  Hierna stond het stalbezoek bij van Kempen Sporthorses gepland waarbij er een gezellig BBQ plaatsvond. In het keuringsseizoen hebben we het jaarlijkse schaduwjureren terug laten komen.

 

De buitenlandse reis naar Praag!

Afgelopen jaar vond de buitenlandse reis plaats. Met een leuke, gezellige groep leden vertrokken we richting Praag. Waarbij we tijdens de reis een bezoek hebben gebracht aan Gestüt Wickeschliede en Detlef Elling. In Praag hebben we de fokdag bezocht, hier hebben we kunnen genieten van een afwisselend programma waarbij de in Nederland gefokte Inez fân it Pompebled (v. Rommert 498) het algemeen kampioenschap binnensleepte. Het bestuur van het JongKFPS kan terugkijken op een goed verlopen reis, waarbij we hebben kunnen genieten van de verschillende facetten van het Friese paard!

 

Centrale Keuring én de jaarlijkse Jonge Fokker prijs

Tijdens de Centrale Keuring werd de Jonge Fokker van het Jaar prijs uitgereikt. In 2023 ging deze prijs naar Monique Brandsma – van der Meij!

Monique Brandsma – van der Meij, lees hier het gehele verhaal van haar succesfokkerij!

Nieuwe bestuursleden!

Door het groeiende aantal leden kwam er ook dit jaar weer ruimte vrij voor versterking in het bestuur. Daarnaast nam voorzitter Rinske Engelsma afscheid, omdat haar bestuurstermijn er op zat. Het bestuur is in 2023 versterkt door Mirjam Ruiter (secretaris), Marije Schreven (planning activiteiten) en Sophie Leemans (Marketing en PR)

Al met al kunnen we terugkijken op een succesvol en leerzaam 2023 en hopen wij op een nog beter 2024 waar we veel leerzame, fysieke activiteiten kunnen realiseren.

Lees hier het gehele verslag van alle activiteiten in 2023:

JongKFPS Jaarverslag 2023

 

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?