Fokkerijcoaches

Home » Fokkerijcoaches

Fokkerijcoaches JongKFPS

Vraag het de experts!

Als jonge fokker is het belangrijk om veel kennis op te doen, daarom biedt JongKFPS de mogelijkheid om kennis te vergaren van de ervaren fokkers. Onderstaande namen zijn succesvolle Friese paardenfokkers in de Friezen wereld. Zij zijn bereid de jeugd te helpen met het beantwoorden van vragen over de fokkerij en hun ervaringen te delen.

Heb je een fokkersvraag, wil je graag fokadvies of ben je benieuwd naar de visie van andere fokkers? Neem dan contact op met één van onze JongKFPS fokkerijcoaches. Wij stellen ze hier aan je voor:

Anke Oosterbaan - Syneada fokkerij

Anke heeft het stokje van de succesvolle fokkerij ‘fan Syneada’ overgenomen van haar vader. En zeker niet zonder succes, in 2019 mocht deze fokker 3 kampioenlinten mee naar huis nemen. Anke is bereid om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen met de jeugd.

Aarzel vooral niet om je vragen te stellen via: info@stalsynaeda.nl of +31651753648

Sjoerd Ruiter - Stal S.R.

Met de nodige kampioenschappen en andere successen werd stal S.R. uit NijBeets al snel bekend in de Friese paardenwereld. Zeker de moeite waard om te noemen zijn de twee modelmerries Ostara en Anke en dekhengst Jorn 430 Sport, die uit deze fokkerij zijn voortgekomen.  Sjoerd is al sinds 1984 actief in de Friese paarden en is bereid om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen over zijn fokkerij! Neem contact op met Sjoerd via: info@stalsr.nl 

Stan Derksen - Stal Bellefleur

Stan Derksen is geen onbekende van het JongKFPS. Naast het feit dat de paarden van Stal Bellefleur regelmatig uitblinken in de keuringsbanen, is Stan ook Dé Jonge Fokker van 2018 en de fokker van de dekhengst Matthys 504. De fokkerij van Stal Bellefleur bestaat inmiddels al 3 generaties lang. Stan is bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven over de fokkerij.

Mailadres:  stan_derksen@hotmail.com, Telefoonnummer: 0651752773.

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?