Monique Brandsma - van der Meij: Jonge Fokker van het Jaar 2023

Home » Nieuws » Monique Brandsma – van der Meij: Jonge Fokker van het Jaar 2023

Monique Brandsma – van der Meij: Jonge Fokker van het Jaar 2023

18 september 2023
Afgelopen zaterdag 16 september vond de uitreiking van de Jonge Fokker van het Jaar plaats, dit gebeurde tijdens de Centrale Keuring in Harich. De Jonge Fokker van het Jaar 2023 is geworden… Monique Brandsma – van der Meij!
Monique heeft zich het afgelopen jaar op verschillende fronten bewezen. Haar gefokte Matzz fan Stal Brandsma Ster (Ulbrân 502) is tijdens de fokdag in Tolbert ster verklaard met een tweede premie. Haar andere fokproduct Diederik B. Ster Sport AAA (Jehannes 484) heeft tweemaal het sportpredicaat behaald, zowel in het mennen als in de dressuur. Tijdens de KFPS indoorcompetitie hebben ze de klasse ZZ mennen op hun naam geschreven, net als het Gronings Kampioenschap in de klasse M2 dressuur en de vierde plaats tijdens het Nederlands Kampioenschap. Tijdens hun derde optreden in het tuigen, zijn zij reservekampioen geworden van de regionale damesklasse. Haar laatste fokproduct Tsjalda B. Ster Sport Elite AA (Alwin 469) heeft het sportpredicaat in het tuigen behaald, waardoor deze merrie zelfs het Sport-Elite predicaat achter haar naam mag schrijven.
Kortom genoeg redenen om dit jaar uitgeroepen te worden tot Jonge Fokker van het Jaar 2023. Monique van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prijs!
Foto’s zijn gemaakt door Johanna Faber
Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?