Terugkijken op een mooi en leerzaam 2021

Home » Nieuws » Terugkijken op een mooi en leerzaam 2021

Terugkijken op een mooi en leerzaam 2021

18 januari 2022

Terugkijken op een mooi en leerzaam 2021

Het jaar 2021 komt ten einde, en we kunnen terugkijken op een jaar met vooral veel leerzame online webinars maar ook een aantal diverse fysieke activiteiten.

Door de corona maatregelen konden we de eerste maanden van 2021 niets anders dan online activiteiten voor onze leden aan bieden en dat hebben we met succes gedaan: We startten het jaar met de meest-bekeken webinar van het jaar: de online longeercursus van Lammert Haanstra waar maar liefst 200 deelnemers zich voor hadden aangemeld.

JongKFPS bestuur

Ook kwamen de onderwerpen cornage en lineair scoren aan bod in de webinars, en hebben we voor het eerst dit jaar samen met JongKWPN een activiteit kunnen organiseren: op de koffie bij Gebr. van Manen. Daarnaast konden we een dressuurclinic, menclinic én een stalbezoek mogelijk maken waar dan ook veel animo voor was. Ook kon de Centrale Keuring dit jaar fysiek plaatsvinden, waar we de Jonge Fokker van 2021 bekend mochten maken; Denise Klap. Het jaar werd afgesloten met webinars over hirudotherapie en koliek voorkomen dat erg in de smaak viel bij onze leden.

Helaas moeten wij in januari 2022 ook afscheid nemen van twee bestuursleden, voorzitter Sietske Veenje en penningmeester Marit Kroon. Daardoor komt er weer ruimte voor nieuwe inbreng in het bestuur en wij hopen hiermee een grote slag te slaan in 2022, met zowel fysieke als online activiteiten.

Al met al kunnen we terugkijken op een succesvol en leerzaam 2021 en hopen wij op een nog beter 2022 waar we veel leerzame fysieke activiteiten kunnen realiseren.

Voor nu wensen wij jullie een gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot ziens in 2022!

Lees hier het gehele verslag van alle activiteiten in 2021: JongKFPS-jaarverslag-2021

 

Fries paard

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

    Open chat
    Hallo,
    Kunnen wij jou helpen?