Terugblik schaduwjureren fokdag Schijndel

Home » Nieuws » Terugblik schaduwjureren fokdag Schijndel

Terugblik schaduwjureren fokdag Schijndel

2 augustus 2023

Op maandag 31 juli vond het schaduwjureren plaats op de fokdag in Schijndel. ‘S ochtends werden we hartelijk ontvangen door de fokvereniging, waarna KFPS jurylid Jolanda Slootjes een algemene introductie gaf over het jureren. Daarna nam Jolanda ons mee naar de keuringsbaan waar we vervolgens bij vijf rubrieken driejarigen het schaduwjureren in de praktijk konden uitvoeren. Naast de interessante uitleg was er ook genoeg ruimte voor het stellen van vragen en interactie. Gelukkig waren de deelnemers niet van suiker want ondanks het slechte weer deed iedereen actief mee!

Fokvereniging het Friesche Paard Zuid-Nederland heeft speciaal voor de deelnemers een prijs beschikbaar gesteld voor degene die de beste driejarige wist aan te wijzen met de daarbij onderbouwde argumentatie. Deze prijs werd gewonnen door Laura en Renate Roling.

Het JongKFPS bestuur wil Jolanda Slootjes bedanken voor haar inzet en enthousiasme en fokvereniging het Friesche Paard Zuid-Nederland voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de prijs.

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?