Terugblik KFPS Hengstenkeuring 2024

Home » Nieuws » Terugblik KFPS Hengstenkeuring 2024

Terugblik KFPS Hengstenkeuring 2024

30 januari 2024

Wat hebben we genoten van de KFPS Hengstenkeuring!

Drie dagen lang hadden we een mooie stand waar we veel van onze leden hebben ontmoet en er ook een aantal nieuwe leden bij zijn gekomen!
Daarnaast verzorgden we op vrijdag in samenwerking met het KFPS het clinic/lezingen programma in de piste en op de 1e verdieping van het WTC-hotel. Het was een interessant en afwisselend programma met onderwerpen zoals sport, fokkerij en gezondheid van het Friese paard.

Ook hadden we gedurende de hengstenkeuring een winactie lopen in onze stand waarin je in kon vullen wie volgens jou de Kampioen en Reserve Kampioen van de jonge hengsten ging worden. Er was uiteindelijk 1 iemand die het goed had ingevuld, namelijk Lisanne Veenje! Zij won hiermee een JongKFPS-fleecedeken.

Op de zaterdag mochten wij, als bestuursleden van het JongKFPS, linten uitreiken bij alle rubrieken wat ook erg leuk was! Helaas namen we na de Hengstenkeuring ook afscheid van 3 bestuursleden. We willen Dianne Postma, Hylkje Terpstra en Marije Steensma enorm bedanken voor hun tijd in het bestuur! Het officiële afscheid volgt tijdens de algemene ledenvergadering die binnenkort zal plaatsvinden.
Dit betekent ook dat er een aantal taken zijn verschoven. Merle Slagers wordt hiermee onze nieuwe voorzitter, Lisa van Gils wordt penningmeester, Mirjam Ruiter behoudt de functie secretaris en Marije Schreven en Sophie Leemans zullen zich bezig houden met de organisatie van activiteiten en overige taken.

Foto: Equigeniek

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?