Nieuwe voorzitter: Dianne Postma

Home » Nieuws » Nieuwe voorzitter: Dianne Postma

Nieuwe voorzitter: Dianne Postma

6 maart 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd er ook stil gestaan bij het afscheid van onze voorzitter Rinske Engelsma. Rinske heeft zich 4 jaar volop ingezet voor onze vereniging. Ze nam eerst de verantwoordelijkheid van de marketing op zich, waarna ze vorig jaar het voorzitterschap op zich nam.

Rinske zal je zeker blijven zien tijdens de verschillende Friese paarden evenementen, want ze is samen met haar vriend Tom Finnema succesvol met hun trainings- en handelsstal F.E.-Horses. Rinske heeft per 1 maart 2023 het voorzitterschap overgedragen aan Dianne Postma.

Dianne Postma zit inmiddels alweer 3 jaar in het bestuur van het JongKFPS. Ze is begonnen binnen de functie algemeen bestuurslid waarna ze een jaar secretaris is geweest. Naast dat Dianne actief is binnen het bestuur van het JongKFPS, rijdt ze ook meerdere Friese paarden onder het zadel.

Door deze wisselingen binnen het bestuur worden ook de andere functies opnieuw ingedeeld. Marije Steensma zal haar functie als penningmeester voortzetten. Lisa van Gils en Mirjam Ruiter zullen samen de functie van secretaris op zich nemen. Hylkje Terpstra en Marije Schreven gaan zich bezig houden met de planning van de activiteiten. En Sophie Leemans en Merle Slagers nemen de marketing en PR voor hun rekening.

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?