Nieuw bestuurslid: Lisa van Gils

Home » Nieuws » Nieuw bestuurslid: Lisa van Gils

Nieuw bestuurslid: Lisa van Gils

12 september 2022

Even voorstellen: Wie is Lisa?

Toen ik begon met paardrijden vond ik het Friese paard altijd al iets “magisch” hebben. Het was echter pas 10 jaar later dan er een Fries bij ons op stal kwam. Je kunt het al raden, ik werd verliefd op het ras en van het een kwam het ander en nu neem ik plaats als bestuurslid van JongKFPS.

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Lisa van Gils en ik ben 22 jaar oud en kom uit Breda. Ik ben recent afgestudeerd van het HBO en gestart bij mijn nieuwe baan als junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling, milieu en water. Het werk dat ik doe vind ik leuk maar mijn passie ligt toch echt in de paarden. Eigenlijk de sport maar ook de fokkerij en keuringen trekken steeds meer mijn aandacht. Ik vind eigenlijk alles wat met paarden te doen heeft leuk. Met mijn paarden Bente en Wille fan ‘e Takomst ben ik erg actief in de dressuursport en van Bente verwachten wij volgend voorjaar ons eerste eigen gefokte veulentje.

Mijn ultieme droom is om in de toekomst een kleinschalige stal te hebben met talentvolle Friese paarden voor de sport uit eigen fokkerij. Daarnaast wil ik ook combinaties gaan begeleiden om hun doelen te behalen in de sport. Daarom volg ik de instructeursopleiding van de NCSAH. Ik ben ook erg actief op social media dus mochten jullie meer over mij willen weten kan dat door @wb.equidreams te volgen op instagram.

 

Rol binnen JongKFPS;

Binnen JongKFPS ga ik me richten op de marketing en PR. Uiteraard ben ik ook aanwezig bij de leuke activiteiten die er aan zitten te komen. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen in het uitbreiden van de community van JongKFPS, en in het versterken van de liefde en passie die wij allemaal hebben voor het Friese paard.

 

Tot snel!

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?