JongKFPS zoekt jou & je paard!

Home » Nieuws » JongKFPS zoekt jou & je paard!

JongKFPS zoekt jou & je paard!

12 februari 2024

Wij zijn opzoek naar combinaties die mee willen rijden tijdens de activiteit Inspanningsfysiologie & Trainingsmanagement op zaterdag 23 maart bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren!

Deze activiteit staat in het teken van inspanning en training bij paarden. Na een masterclass zal de besproken theorie in de praktijk worden gebracht tijdens een demonstratie met hartslagmetingen en hiervoor zijn we opzoek naar 2 combinaties! Jij en je paard zullen tijdens de demonstratie beide een hartslagmeter om krijgen. Jullie hartslagen zijn live mee te volgen voor de bezoekers en deze zullen centraal worden geanalyseerd. Na afloop is het mogelijk om de geanalyseerde gegevens over jou en je paard te ontvangen.

We zijn op zoek naar:

  • Eén combinatie met een jong paard (4-6 jaar).
    Het paard is goed zadelmak en beschikt over 3 correcte basisgangen. Hij/zij mag nog wat kijkerig zijn op een andere locatie, maar het is wel belangrijk dat er controle wordt behouden.
  • Eén combinatie met een ouder paard (>7 jaar) wat verder opgeleid is.
    Het paard beschikt over 3 correcte basisgangen, een goede conditie en kent daarnaast oefeningen zoals schouderbinnenwaarts, travers, middengalop en contragalop.

Voldoe jij aan één van bovenstaande profielen en ben je beschikbaar op zaterdagmiddag 23 maart?
AANMELDING GESLOTEN

Op basis van alle aanmeldingen zullen wij een keuze maken en contact met je opnemen!

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?