JongKFPS & JongKWPN Jubileumshow!

Home » Nieuws » JongKFPS & JongKWPN Jubileumshow!

JongKFPS & JongKWPN Jubileumshow!

6 maart 2024

Wauwww, wat hebben wij genoten van onze jubileumshow! Als bestuur hebben wij achter de schermen een halfjaar lang samengewerkt met het JongKWPN om een mooie jubileumshow neer te kunnen zetten, ter ere van het 15 jarig jubileum van het JongKFPS en het 20 jarig jubileum van het JongKWPN.

Op 2 maart was het zo ver in Hippisch Centrum Flevodrome in Dronten. Met ruim 700 bezoekers en 43 fantastische paarden kunnen wij, als organisatie, terugkijken op een zeer geslaagde jubileumshow. We hebben onder andere kunnen genieten van zeven Friese dekhengsten,  twee kampioensmerries (waaronder tweevoudig algemeen CK kampioene Berber van Brabantshof), een tweespan voor de sjees, de Young Riders tuigcompetitie, een kür op muziek en een fantastische Pas de Deux! Kampioen oudere hengsten en Paard van het Jaar 2023; Jehannes 484, sloot de avond af en kreeg een staande ovatie!

Wij willen onze sponsoren, vrijwilligers en deelnemers nogmaals bedanken voor de medewerking, want zonder hen was deze geslaagde avond niet mogelijk!

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?