Horses2Learn: Online community voor JongKFPS leden

Home » Nieuws » Horses2Learn: Online community voor JongKFPS leden

Horses2Learn: Online community voor JongKFPS leden

9 maart 2023

JongKFPS slaat de handen ineen met Horses2Learn!

Tijdens de KFPS Hengstenkeuring heeft Bastiaan de Recht samen met Danielle Kok en Bokke fan Dijkmaniastate een leerzame clinic gegeven over het functioneel trainen van het Friese paard aan de hand en onder het zadel. Vanuit alle hoeken kwam veel interesse naar meer. Daarom slaat het JongKFPS vanaf 10 maart de handen ineen met Horses2Learn, het online platform van Bastiaan de Recht.

Op het platform is een JongKFPS community gecreëerd, waar onder andere leerzame video’s, webinars en Q&A’s speciaal voor het Friese Paard geplaatst zullen worden. Alle leden van JongKFPS krijgen gratis toegang tot de JongKFPS community!
Daarnaast krijgen leden ook gratis toegang tot enkele video’s van Horses2Learn.

Maak nu gebruik van een speciaal proefabonnement!

Voor maar €4,95 krijg je 30 dagen toegang tot het gehele Horses2Learn platform! Hierbij krijg je dus toegang tot alle E-Learnings, webinars en nog veel meer. Op het platform kun je onder andere ook leerzame video’s bekijken over het functioneel trainen van je paard zowel onder het zadel als aan de hand. Een mooie kans dus om kennis te kunnen maken met het platform! Wees er snel bij want op woensdag 19 april wordt er een leerzame webinar gegeven door Aagje Hardeman. Aagje is gespecialiseerd in bewegingsanalyses van het paard.

Profiteer hier van het proefabonnement!

Mocht je vragen hebben over de JongKFPS community of het Horses2Learn platform? Stel ze gerust via jongkfps@kfps.nl
Daarnaast kun je ons ook mailen als je geen link hebt ontvangen of als je link verlopen is.

Let op! Alleen leden van het JongKFPS hebben recht op toegang tot de JongKFPS community!

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?