Horses2Learn: Online community voor JongKFPS leden

Home » Nieuws » Horses2Learn: Online community voor JongKFPS leden

Horses2Learn: Online community voor JongKFPS leden

9 maart 2023

JongKFPS slaat de handen ineen met Horses2Learn!

Tijdens de KFPS Hengstenkeuring heeft Bastiaan de Recht samen met Danielle Kok en Bokke fan Dijkmaniastate een leerzame clinic gegeven over het functioneel trainen van het Friese paard aan de hand en onder het zadel. Vanuit alle hoeken kwam veel interesse naar meer. Daarom slaat het JongKFPS vanaf 10 maart de handen ineen met Horses2Learn, het online platform van Bastiaan de Recht.

Op het platform is een JongKFPS community gecreëerd, waar onder andere leerzame video’s, webinars en Q&A’s speciaal voor het Friese Paard geplaatst zullen worden. Alle leden van JongKFPS krijgen gratis toegang tot de JongKFPS community!
Daarnaast krijgen leden ook gratis toegang tot enkele video’s van Horses2Learn.

Speciale actie voor JongKFPS leden!

Om deze samenwerking te vieren komt er een speciale actie voor de leden van het JongKFPS. Ben je namelijk geïnteresseerd in meer leerzame video’s over het functioneel trainen van je paard aan de hand en onder het zadel? En wil je toegang tot het gehele Horses2Learn platform? Sluit dan vóór 10 april 2023 een jaarpakket af en maak gebruik van de introductie prijs van €149,50 i.p.v. de vaste jaarprijs van €180,00 euro. Bij een jaarpakket krijg je gelijk toegang tot alle video’s en cursussen die beschikbaar gesteld zijn op het Horses2Learn platform.

LET OP! Deze actie is alleen geldig voor de eerste 30 leden die het jaarpakket afsluiten!

Profiteer hier van de introductie actie!

 

Aanstaande vrijdag 10 maart ontvangen de leden van JongKFPS een e-mail waarin een link zit om een account aan te maken in Huddle. Via deze link moet er een zelfgekozen wachtwoord ingevoerd worden, waarna je toegang krijgt tot je persoonlijke account. Let op de link is maar één week geldig!

 

Mocht je vragen hebben? Stel ze gerust via jongkfps@kfps.nl
Daarnaast kun je ons ook mailen als je geen link hebt ontvangen of als je link verlopen is.