Webinar: Longeren met Lammert Haanstra

Home » Webinar: Longeren met Lammert Haanstra

Webinar: Longeren met Lammert Haanstra

Lunteren 17 februari 2021 18:30 Toevoegen aan agenda

JongKFPS organiseert op woensdag 17 februari en woensdag 17 maart een leerzame 2-delige online Webinar door Lammert Haanstra. Duizenden paardenliefhebbers in Nederland en daarbuiten leerden van Lammert hoe je het beste je paard longeert. Lammert Haanstra is dressuur- en meninstructeur maar staat vooral bekend als dé longeerspecialist van de paarden.

Longeren is meer dan alleen je paard rondjes te laten lopen aan een touwtje. Het is het basiswerk bij de training van je paard, zowel aangespannen als onder het zadel. Verdeeld over 2 avonden leert Lammert ons effectief longeren met alle do’s en don’ts in deze training, in combinatie met het rijden en mennen. Tijdens deze webinars worden meerdere longeer-methodes gedemonstreerd via filmpjes van verschillende typen Friese paarden. Hierbij kan je denken aan het longeren met een dubbele longe, balkjes of methodes om het paard te laten ontspannen, sterker te worden of te leren verzamelen. Kortom, hele leerzame en praktische webinars.

  • Meld je aan voor de 2-delige webinar via: www.JongKFPS.nl
  • Aanmelden is mogelijk t/m 14 februari
  • JongKFPS-leden GRATIS, niet-leden €10,-. (Kosten zijn voor beide Webinars samen, alleen mogelijk om aan te melden voor beide Webinars)

Check ook het mega leerzame (online) aanbod ‘longeren tot een goed gaand paard’ van Lammert Haanstra op: www.lammert-haanstra.nl

Meld je hier aan voor de activiteit

De inschrijving is helaas gesloten.
Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?