Hengstenselectie traject (praktijk)

Home » Hengstenselectie traject (praktijk)

Hengstenselectie traject (praktijk)

Harich 02 december 2023 00:00 Toevoegen aan agenda

Ben jij benieuwd waar de jury op let tijdens het selecteren van potentiële KFPS stamboekhengsten? Dan is deze activiteit echt wat voor jou! Bij deze activiteit word je tijdens de eerste bezichtiging uitgelegd waar de jury op let tijdens het selecteren van de jonge hengsten. De activiteit zal gaan plaatsvinden in een klein groepjes.

 

Deze activiteit bestaat uit twee dagdelen. Voor beide dagdelen dien je je apart aan te melden. Het is niet verplicht om aan beide dagdelen deel te nemen. Wil je je naast het praktijkgedeelte ook aanmelden voor de theorieavond, dat kan via de onderstaande link:

Hengstenselectie traject (theorieavond) – JongKFPS

 

Let op! Er is beperkt plaats, vol = vol*
Deze activiteit is zowel voor leden als voor niet-leden van het JongKFPS.

Praktijk:

  • Datum: zaterdag 2 december 2023
  • De tijd is afhankelijk van de startlijst van de eerste bezichtiging. Zodra de aanvangstijd bekend is, wordt dat hier vermeldt.
  • Adres: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich
  • Kosten: leden gratis, niet-leden €5,-
  • Opgave mogelijk tot en met 27 november 2023

*Wanneer de activiteit vol is, is het mogelijk om je aan melden voor de reservelijst. Dit kan door een e-mail te sturen naar jongkfps@kfps.nl met daarin je voor- en achternaam vermeldt. 

Meld je hier aan voor de activiteit

Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden voor deze activiteit. Dien je deze apart per deelnemer aan te melden in onderstaand formulier.

De inschrijving is helaas gesloten.
Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?