Dressuurclinic Harmina Holwerda

Home » Dressuurclinic Harmina Holwerda

Dressuurclinic Harmina Holwerda

De Wilp 27 maart 2022 09:30 Toevoegen aan agenda

Proefgerichte dressuurclinic Harmina Holwerda

Op zondag 27 maart zal het JongKFPS in samenwerking met Harmina Holwerda een proefgerichte dressuurclinic organiseren op haar eigen trainingsstal in De Wilp. Grand Prix amazone Harmina traint haar trainingspaarden op verschillende niveaus in de dressuursport, waarmee ze al verschillende successen heeft mogen behalen!

Tijdens de dressuurclinic is er een mogelijkheid voor het laten maken van foto’s! Deze foto’s zullen gemaakt worden door Wilma Reijenga, WM Reijenga – Fotografie.

Vooraf aan de dressuurclinic kan er eerst losgereden worden, waarna je daarna een proef naar keuze kunt gaan rijden. Hierna kun je samen met Harmina met de aandachtspunten aan de slag!

Harmina Holwerda

Fotografie van Wilma Reijenga (WM Reijenga - Fotografie)

Wilma is een echte allround Friese paardenvrouw en geniet op allerlei manieren van deze mooie dieren. Zelf rijdt ze dressuur, doet ze aan tuigen en is ze onderdeel van ‘ de Friese Dravers’. Naast haar werk als verpleegkundige timmert ze sinds mei 2020 professioneel aan de weg als (paarden)fotograaf. Wat haar drijft? Ze vind het waardevol op om een later moment terug te kunnen kijken op bijzondere momenten.

De oplettende kijkers vinden Wilma’s foto’s vaak terug op social media én in de Phryso. Dit is je kans om foto’s door Wilma te laten maken tijdens zo’n leerzame clinic.

Wil je een indruk van Wilma’s foto’s? Bekijk dan haar portfolio op haar website: www.wmreijenga.nl/

Wilma reijenga

Overige informatie

Het betreft een proefgerichte dressuurclinic van Harmina Holwerda.

Dit is een privéles van 45 minuten.

€60,- voor leden JongKFPS incl. foto’s
€30,- voor leden JongKFPS excl. foto’s
€75,- voor niet-leden JongKFPS incl. foto’s
€45,- voor niet-leden JongKFPS excl. foto’s

 

 

harmina

Meld je hier aan voor de activiteit

De inschrijving is helaas gesloten.
Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?