Buitenlandse reis naar Praag!

Home » Buitenlandse reis naar Praag!

Buitenlandse reis naar Praag!

Tsjechië 05 oktober 2023 00:00 - 00:00 Toevoegen aan agenda

Op 5, 6, 7 en 8 oktober organiseert het JongKFPS een 4-daagse reis naar Praag waar we onder andere de populaire fokdag van Tsjechië gaan bezoeken!


Het programma

 • Donderdag 5 oktober:
  In de vroege ochtend zullen we met een grote touringbus vertrekken vanuit Heerenveen richting Arnhem. In Arnhem is er namelijk ook een mogelijkheid om op te stappen; ideaal voor de mensen uit midden en zuid Nederland!
  Vanuit Arnhem vertrekken we vervolgens richting Gestüt Wickeschliede in Duitsland waar er een rondleiding wordt verzorgt en er een lunch voor ons klaarstaat. Na dit bezoek rijden we door naar Neurenberg (Duitsland) waar we gezamenlijk zullen dineren en de eerste nacht verblijven
 • Vrijdag 6 oktober:
  Na een verzorgd ontbijt in het hotel in Neurenberg zullen we onze reis voortzetten naar Praag (Tsjechië). Bij aankomst in Praag staat er een leuk cultureel uitje op de planning, namelijk een boottocht door de stad!
  De rest van de middag en avond is er vrije tijd ingepland zodat iedereen op zijn/haar manier Praag kan ontdekken en die nacht overnachten we in een hotel aan de rand van Praag.
 • Zaterdag 7 oktober:
  Na een ontbijt in het hotel, vertrekken we richting Kralovice om de fokdag van Tsjechië te bezoeken. Naast de keuring rubrieken staat hier ook een leuke show op de planning. Aan het einde van de middag vertrekken we weer naar het hotel in Praag waar we onze laatste avond zullen doorbrengen.
 • Zondag 8 oktober:
  De laatste dag vertrekken we weer richting Nederland. Op de helft van de terugreis staat er nog een leuk stalbezoek op de planning bij KFPS-ambassadeur Detlef Elling (bekend van de fokkerij “Vom Friesenhof Altmark”).
  De verwachting is dat we om 19.30u weer zullen aankomen in Arnhem en rond 21.30u in Heerenveen.


Reisinformatie

Data: Donderdag 5 t/m zondag 8 oktober 2023

Prijs: €299,- p.p. voor leden die vóór 1 mei lid zijn geworden.
Na 1 juli is opgave ook mogelijk voor niet-leden en leden die na 1 mei lid zijn geworden. Voor hen bedragen de kosten van de reis €399,- per persoon.
Prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer.

Inbegrepen:

 • Vervoer met de touringcar.
 • Overnachting in Neurenberg inclusief ontbijt.
 • Twee overnachtingen in Praag inclusief ontbijt.
 • Lunch en diner op donderdag 5 oktober.
 • Boottocht in Praag op vrijdag 6 oktober.

Niet inbegrepen:

 • Lunch en diner op vrijdag, zaterdag en zondag. Er is genoeg gelegenheid om zelf lunch/diner te kopen op deze dagen.
 • Reisverzekering! Graag willen wij je erop attenderen dat je zelf verantwoordelijk bent voor (het afsluiten van) een reisverzekering. Daarnaast gaan we ervan uit dat je een geldig identiteitsbewijs hebt.
 • De kosten van de metro indien je op eigen gelegenheid van het hotel naar de binnenstad van Praag wilt gaan (denk hierbij aan +/- €2,- per ritje).

Wist je dat… 

de gemiddelde leeftijd van de mensen die zich tot nu toe hebben aangemeld 28 is? Vaak denken mensen bij het ‘Jong’-KFPS aan de echte jeugd, maar de leeftijden liggen tussen de 21 en 39 jaar oud!
Mocht je mee willen maar ben je onder de 18 jaar? Dat kan, maar het is dan van belang dat er iemand met je meegaat die boven de 18 jaar is. Neem hierover eerst contact met ons op door te mailen naar jongkfps@kfps.nl


Opgave

Aanmelden voor leden is mogelijk vanaf 22 mei en voor niet-leden vanaf 1 juli via het inschrijfformulier. Let op! Je aanmelding is pas geldig wanneer de betaling is voldaan. Er is een limiet van 50 personen, dus wees er snel bij! Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 18 september 2023.

Mocht je na aanmelding willen annuleren, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Lukt dit niet, ben je het JongKFPS de volledige reissom verschuldigd.

De reis gaat pas door wanneer er minimaal 35 aanmeldingen zijn. Wanneer dit aantal niet wordt behaald, zal het betaalde bedrag volledig worden teruggestort op je rekening.

Download het onderstaande inschrijfformulier, vul deze in en stuur hem volledig inclusief kopie van paspoort of geldig ID retour naar jongkfps@kfps.nl

Klik hier en download het inschrijfformulier Praag

Open chat
Hallo,
Kunnen wij jou helpen?