De Horses2Fly KFPS sportcompetitie: JongKFPS Talenten van 2024!

Home » Nieuws » De Horses2Fly KFPS sportcompetitie: JongKFPS Talenten van 2024!

1 maart 2024

JongKFPS Talenten 2024: Monique Brandsma – van der Meij en Annemart Ferwerda

Op 16, 17 en 18 februari vond de Horses2Fly KFPS Sportcompetitie finale in Sonnega plaats. Hier heeft het JongKFPS weer de prijzen aan het best presenterende JongKFPS lid mogen overhandigen. Dit jaar ging de JongKFPS Talent Award naar Monique Brandsma – van der Meij en Annemart Ferwerda.

Monique Brandsma – van der Meij had Imre S.R. (v. Menne 496) in top vorm! Een week voorafgaand aan de finale in Sonnega was het duo nog reservekampioen geworden in Groningen in de klasse M1. Na een uitstekende proef in de finale werd deze combinatie kampioen van de klasse M1 tijdens de Horses2Fly Sportcompetitie en won daarnaast dus ook de JongKFPS Talent Award in de categorie dressuur.

In de categorie mennen ging de JongKFPS Talent Award naar Annemart Ferwerda, ook zij wist in de finale op het juiste moment goed te presteren. Met de 7 jarige Elske t.W. (v. Markus 491) zette ze een mooie proef neer.  Waardoor ze met het maximaal aantal punten kampioen mennen in de klasse B werd! Dit bleek ook genoeg om de JongKFPS Talent Award categorie mennen te winnen!

Monique en Annemart nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van de JongKFPS Talent Award 2024!