Nieuwe Ledendag tijdens Centrale Keuring KFPS


Nieuwe ledendag
Op vrijdag 17 september, tijdens de Centrale Keuring, zal er een nieuwe ledendag plaatsvinden voor zowel (nieuwe) leden van het KFPS als JongKFPS. Tijdens deze dag krijgen leden clinics aangeboden om hen wegwijs te maken in de wereld van het Friese paard. Een ideale dag om meer te leren over het Friese paard en andere liefhebbers te ontmoeten. JongKFPS leden zijn van harte welkom deze dag bij te wonen, net als de rest van het Centrale Keuring programma. Het JongKFPS bestuur zal beide dagen aanwezig zijn in de stand. 

Programma
📍 Tijdens de 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐊𝐞𝐮𝐫𝐢𝐧𝐠 bij Manege Gaasterland in Harich. Clinics vinden plaats in de binnenmanege.
⏱ 10.00 t/m 15.00 uur
🔹 10.00 – Welkomstwoord door KFPS voorzitter Detlef Elling en JongKFPS voorzitter Sietske Veenje
🔹 10.30 – Beoordelen Fries paard door Sabien Zwaga
🔹 11.15 – Primeren, predicaten en keuringssysteem door Wil Thijssen
🔹 12.00 – Pauze
🔹 13.00 – Zo zorg je voor een gezond paard door Tineke de Haan
🔹 13.45 – Herman Wientjes over de Pavo Fryso Bokaal
🔹 14.15 – Mennen en een ‘meet en greet’ met de Hippiade Menkampioen Ito Werkman en menners Jikke Tange en Chantal Hekkert
🔹 15.00 – Sportmatinee 

Interesse? Kom gerust binnenlopen in de binnenbak van de manege. Tot dan!

Catalogus
Helaas is het niet meer mogelijk om de catalogus van de CK vooraf te bestellen. Het is nog wel mogelijk om op de Centrale Keuring een catalogus te kopen voor €15,-. Onderaan deze uitnodiging is tevens een link naar de online catalogus te vinden. 

Overige informatie
Alle leden van het JongKFPS zijn van harte welkom tijdens deze leerzame dag. Aanmelding is niet nodig, clinics zijn vrijblijvend bij te wonen. Wel gelden er een aantal regels om toegang te verkrijgen tot het terrein. Toegang kan alleen verleend worden met een geldig coronabewijs. Dit omvat een geldig vaccinatiebewijs of bewijs van een negatieve testuitslag in de afgelopen 24 uur. Zie onderaan deze e-mail ook ‘bezoekersinformatie Centrale Keuring’.

Online catalogus CK –> https://indd.adobe.com/view/d119583e-f674-4f24-be80-5477f320f244

Bezoekersinformatie CK –> https://www.phryso.com/wp-content/uploads/2021/08/Bezoekersinformatie-CK2021-1.pdf