Dressuurclinic Isabelle Vroomans

Home » Dressuurclinic Isabelle Vroomans

Dressuurclinic Isabelle Vroomans

Leende (NB) 26 maart 2022 09:30 Toevoegen aan agenda

Proefgerichte dressuurclinic Isabelle Vroomans

Op zaterdag 26 maart zullen we in samenwerking met Isabelle Vroomans een proefgerichte dressuurclinic organiseren op haar eigen locatie in Leende. Isabelle is 3 jaar geleden samen met haar partner dressuurstal Baxstables gestart. Zij zijn gespecialiseerd in het trainen en opleiden van (Friese) paarden. Isabelle is geen onbekende in de Friese Paarden wereld. Samen met haar eigen Kroon Sport AAA merrie Vajen heeft ze meerdere mooie successen behaald!

Tijdens de dressuurclinic is er een mogelijkheid voor het laten maken van foto’s! Deze foto’s zullen gemaakt worden door Wilma Reijenga, WM Reijenga- Fotografie. Vooraf aan de clinic kan er eerst losgereden worden, waarna je daarna een proef naar keuze kunt gaan rijden. Hierna kun je samen met Isabelle met je aandachtspunten aan de slag!

Isabelle Vroomans

Fotografie van Wilma Reijenga (WM Reijenga - Fotografie)

Wilma is een echte allround Friese paardenvrouw en geniet op allerlei manieren van deze mooie dieren. Zelf rijdt ze dressuur, doet ze aan tuigen en is ze onderdeel van ‘ de Friese Dravers’. Naast haar werk als verpleegkundige timmert ze sinds mei 2020 professioneel aan de weg als (paarden)fotograaf. Wat haar drijft? Ze vind het waardevol op om een later moment terug te kunnen kijken op bijzondere momenten.

De oplettende kijkers vinden Wilma’s foto’s vaak terug op social media én in de Phryso. Dit is je kans om foto’s door Wilma te laten maken tijdens zo’n leerzame clinic. Wil je een indruk van Wilma’s foto’s? Bekijk dan haar portfolio op haar website: www.wmreijenga.nl/

Wilma reijenga

Overige informatie

Het betreft een proefgerichte dressuurclinic van Harmina Holwerda.

Dit is een privéles van 45 minuten.

€60,- voor leden JongKFPS incl. foto’s
€30,- voor leden JongKFPS excl. foto’s
€75,- voor niet-leden JongKFPS incl. foto’s
€45,- voor niet-leden JongKFPS excl. foto’s

*Laat in de opmerkingen weten of je je ook wilt opgeven voor de fotoshoot tijdens de les.

Isabelle Vroomans

Meld je hier aan voor de activiteit

De inschrijving is helaas gesloten.