Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Menclinic door Jelle van der Weide

24 september/19:00 - 21:30

Als primeur zal Jelle van der Weide samen met JongKFPS op vrijdagavond 24 september een menclinic organiseren bij Manege Sanninghoeve in Oudega (SM). Jelle is eigenaar van Handel & Trainingsstal de Weidhoeve, waar hij zich voornamelijk richt op de aangespannen sport van de Friese paarden en KWPN tuigpaarden. Zo ment Jelle onder andere twee dagen in de week de paarden voor de ABFP-test en geeft hij in de avonduren veel instructie. Zelf is hij actief in zowel de mensport als de tuigsport. Jelle komt uit in de Young Riders Competitie en hij rijdt zeer succesvol in de menwedstrijden.

Tijdens deze menclinic heb jij samen met Jelle de kans om mooie stappen te gaan maken in de aangespannen sport! Misschien wel als voorbereiding op de KFPS Sportcompetitie! In overleg kun je gebruik maken van een menkar op locatie, de kosten hiervoor zijn € 5,- per combinatie.

Wat? Menclinic, 30 minuten privéles van Jelle van der Weide

Wanneer? Vrijdagavond 24 september 2021

Waar? Manege Sanninghoeve te Oudega (SM)

Kosten:  €20,- voor leden, €30,- voor niet-leden.

Meld je aan door een mail te sturen naar jongkfps@kfps.nl.  Graag vermelden in de mail: Naam menner, JongKFPSlid ja/nee, naam paard, leeftijd paard, niveau, afstamming paard, wil je gebruik maken van menkar op locatie (kosten €5,-) optioneel: heb je specifieke aandachtspunten voor de clinic of een leerdoel? Aanmelden is mogelijk tot 16 september. VOL = VOL.

Foto: Johanna Faber

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
19:00 - 21:30

Organisator

JongKFPS
E-mail:
jongkfps@kfps.nl