Een kijkje in de stal bij Wilma Reijenga!


Een kijkje in de stal bij… 
Waar we normaal gesproken rond deze tijd van het jaar uren met elkaar van gedachten wisselen over onze passie tijdens fokdagen en andere evenementen, moeten we nu creatief zijn om met elkaar in contact te blijven. Nu kunnen we elkaars veulens bewonderen via de JongKFPS Veulen Catalogus en binnenkort volgt de eerste JongKFPS-webinar. Hoewel al deze nieuwe dingen spannend zijn, bieden ze ons vooral ook mogelijkheden!

We hebben een erg diverse groep JongKFPS leden, waarbij ieder op zijn eigen manier bezig is met het Friese paard. We kunnen veel van elkaar leren, en om er voor te zorgen dat dat nog steeds kan, laten we elke maand een JongKFPS-er aan het woord. Dit kan via een vlog of interview met foto’s. Wij zullen deze plaatsen op de website en onder de aandacht brengen via de nieuwsbrief en sociale media.

Lijkt het jou leuk om aan deze rubriek mee te doen? We horen het graag van je! Geef je op via
JongKFPS@kfps.nl

Deze maand: Een kijkje in de stal bij Wilma Reijenga!

Wilma is de eerste JongKFPS-er aan het woord. Een echte allround Friese paardenvrouw. Wellicht herkennen jullie Wilma van haar deelname aan het showprogramma tijdens onze jubileum avond. Wilma viel in de prijzen in de rubriek ‘tuigen onder het zadel’ en deed mee met de Friese Dravers!

Wilma verteld in een vlog haar ervaring met het Friese paard en laat jullie haar paarden zien! Zie hieronder Wilma haar vlog!