Activiteiten april en mei afgelast i.v.m. Coronavirus


Helaas moeten wij mededelen dat door verscherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus de activiteiten ‘Lineair scoren van het Friese paard’ op 23 april en ‘Bezoek Koninklijke Stallen’ op 9 mei niet door kunnen gaan. Wij keken hier erg naar uit, maar uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van onze leden voorop. Wij hopen dan ook op begrip hiervoor. We proberen deze activiteiten later in het jaar, wanneer de omstandigheden dat toelaten, alsnog te kunnen organiseren.

Op 6 juni staat de activiteit: ‘Rondje de Fryske Walden: 3 bezoeken in één dag’ gepland. Waar we Trainingsstal Esther Liano, Hengstenhouderij Fam. Bosma en Horses2Fly gaan bezoeken. We hopen natuurlijk dat deze activiteit door kan gaan, maar zullen dit laten afhangen van de richtlijnen die het RIVM voorschrijft.

Als vervanging voor fysieke bijeenkomsten, zijn wij bezig met het organiseren van Webinars over diverse educatieve en interessante onderwerpen. Zodra hierover meer bekend is laten wij jullie dit weten via de nieuwsbrief, website en facebook.

Houdt onze website en facebook pagina goed in de gaten voor de updates!

Voor nu: blijf thuis & gezond!